Kleine nieuws samenvatting.

De echte wereld is toch niet vergaan, en er gebeurd vrij weinig tot niets in de wereld van Nintendo. Dus wat nieuws waarvan ik het noemen niet echt waardig vindt. Ik prop alles in één bericht en ben er dan weer klaar mee. Verderop 3 video’s die op zichzelf niet zo interessant zijn maar samen toch een aantal minuten plezier kunnen opleveren.

Er zijn een aantal filmpjes uitgekomen:

Zelda: Orcarina Engelstalige trailer… Jaja weer een trailer van dit spel… nouja hier is hij…

En een trailer van weer een mini game collectie voor de Wii genaamt : Wii Play: Motion. Waar je bij Wii Play er een gratis Wiimote bijkreeg krijg je nu de nieuwe controller met ingebouwde Wiimotion plus gratis. Het ziet er iets leuker uit dan “gebreide koe rijden” maar echt super tof gaat het denk ik niet worden.

En nog een nieuw filmpje van Cave Story 3D een spel dat je of al gratis hebt op de PC, of op de Wii of DSi al kon aanschaffen via het winkelkanaal.

Advertentie

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 22 mei 2011, in Nintendo, nintendo 3ds, Wii en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: