Vrijdag komt Miitomo in Nederland

 

ceabo33w8aemzd8

Mijn Mii in een jurkje

Na 2 weken proberen met de Japanse versie van Miitomo ben ik helemaal verliefd op het suffe appje geworden. Minimaal tweemaal per dag kijk ik of er nog iets nieuws is. En dat is best zinloos omdat ik nog geen een vriend heb in Miitomo.

Miitomo is de eerste smartphone app van Nintendo. Het is het beste te vergelijken met Tomodatchi life voor de 3DS maar dan extreem uitgekleed. Je kunt voor je Mii kleding kopen (of winnen) en je kunt vragen beantwoorden zodat je de Mii van vrienden beter leert kennen.

Allemaal erg basic maar met zoveel charme uitgevoerd dat je blijft kijken. op de app of er al nieuwe kleding is of dat je misschien al een vriend hebt.

Ik vermoed dat het “life gaan” van Miitomo in Nederland en Amerika gezamelijk gaat met de nieuwe update waarbij vrienden via twitter en facebook ineens wel werkt.

Als Miitomo de weg is die Nintendo gaat inslaan met hun nieuwe strategie om online mensen te verbinden met hun machines en smartphones/tablets dan beloofd dat heel erg veel.

Advertentie

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 30 maart 2016, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: