Tot zover de WiiU welkom NX

Het waren prachtige jaren met de WiiU.

Maar het is nu echt voorbij, begrijp me niet verkeerd ik ga er nog veel plezier uithalen maar games komen er bijna niet meer.
Op wat eshop indie spellen waar je nog naar uit kunt kijen (Kerbal bijvoorbeeld) en de Zelda HD remix is het wel gedaan met de WiiU.

Het is nu tijd om toe te slaan voor de NX en de geruchten gaan weer alle kanten op.
Tot nu toe schijnt het een nieuwe pilaar te worden binnen de nintendo strategie (dat zeggen ze altijd laat je niet gek maken hoor 🙂 ).
Als je het aan mij vaagt, gaat de NX zowel de 3DS als de WiiU vervangen en is de machine of modulair opgebouwd of makkelijk aan elkaar te koppelen.

Zie het al een Apple systeem maar dan van Nintendo, het werkt met elkaar heel fijn maar probeer het niet te combineren met systemen van anderen anders kan het wel eens problemen geven.

Wat de toekomst ook gaat brengen ik ben nog wel van plan wat spel impressies neer te zetten die ik de afgelopen tijd met mijn WiiU heb gehad. Dit blog is al te lang dood geweest en nu ik weer meer tijd heb om gedachten over onbelangrijke dingen op een rij te zetten (en videogames zijn gewoon onbelangrijk) wil ik weer wat content gaan maken.

Waarschijnlijk heb ik geen lezer meer over van de paar die er al kwamen maar toch 🙂 ik doe het gewoon voor mijn eigen plezier.

Ik werk momenteel aan eeen artikel over het leven van een NINTENDO gamer die geen andere console heeft. Ik bezit nog altijd geen PS4 of XBOX one. Nee ik ben een nintendo gamer en dat zorgt ervoor dat ik een hele boel dingen gewoon kan skippen. Gewoon omdat ze niet uitkomen voor mijn spelsysteem 🙂

Het zorgt erook voor dat de spellen die ik wel kan spelen niet altijd aansluiten bij mijn personlijke voorkeur. Of dat ik ze langer speel dan nodig omdat er gewoon niets anders uitkomt.

Het plan is om meer te bloggen hier, die tijd is nu omdat er nu langzaam maar zeker meer en meer “bekend” wordt over de NX de volgende stap voor nintendo fans 🙂

Advertentie

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 27 januari 2016, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: