Nieuwe flipper tafels komen donderdag

Ik ben helemaal verslaafd aan Zen Pinball 2 op mijn WiiU, met een aantal lezers van games.blog.nl doen we een borstklop wedstrijd wie de grootste score kan halen (waarin ik momenteel laatste sta 🙂 ). Er zijn een stuk of 15 tafels te downloaden waarvan veel van Marvel Superhelden zijn. Daags na de release gaf de maker van Zen Pinball aan dat ze de licentie hebben om Star Wars tafels te mogen uitbrengen.

Hoera ik ben ook een grote fan van Star Wars en wil wel een aantal van deze tafels op mijn WiiU kunnen spelen. Vooral de tafels van Episode 4, 5 en 6 hebben mijn interesse. Toch jammer dat ze nooit meer Star Wars Films hebben gemaakt (hihi, ik ben een ontkenner en een “Han schoot eerst”er.)

Ze beginnen met een tafel over episode 5 (The Empire Strikes Back) Boba Fett en The Clone Wars. Daarna komen nog regelmatig pakketjes met 3 tafels vrij. De tafels moet je wel per stuk aanschaffen de momenteel te downloaden tafels kosten €3,- per stuk dus ik verwacht dat deze ook €3,- worden.

Of de Star Wars tafels ook naar Zen Pinball 3D op de 3DS komen is niet bekend.

Zen Pinball 2 is gratis te downloaden uit de eShop je kunt de flipperkasten als Demo gratis downloaden een ontsluit sleutel kost €3,- per kast.

Advertentie

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 26 februari 2013, in 3DS, Blog, eShop, Nintendo, WiiU en getagd als , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: