Gunman Clive verkoopt beter op 3DS dan op Iphone

Er wordt beweerd dat je op Apple producten het meeste geld kan verdienen. Dit is echter niet altijd zo, het leuke cowboy schietspel Gunman Clive is op de 3DS nu al beter verkocht dan op het besturingssysteem van Apple.

Het spel is ook uitgekomen voor Android en daar is het verreweg het beste verkocht maar toch. Dit kan het bewijs zijn dat mensen best bereid zijn te betalen voor hun downloadbare spellen op de 3DS maar de prijs heel erg precies komt. Gunman Clive kost maar €2,- op de 3DS eShop en is daarbij een van de weinige spellen die goed te betalen is EN ook nog eens leuk is om te spelen.

Ow er zit wel een bug in het spel waardoor he wel eens vastloopt de maker is daar mee bezig. Tijdelijke oplossing is het spel niet in 3D zetten in level 2 wat de bug op lijkt te lossen. Het is te hopen dat dit de makers van meer spellen inspireert om leuke spellen te maken op de 3DS en die dan voor een lager prijspunt in de eShop te zetten.

Advertentie

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 22 januari 2013, in 3DS, eShop en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: