Rayman is echt indrukwekkend

Ik ben al heel erg onder de indruk van Rayman, maarja ik ben een nintendogamer die nu pas voor het eerst echt een HD console beleefd. Dus ik ben nogal snel overdonderd door prachtige beelden. Om echt je spel goed te laten keuren hebben ze bij eurogamer de Digital Foundry. Een lab waarin ze spellen beoordelen tot het laatste frame.

Deze mensen hebben het mierenneuken over videogames tot de perfectie vervolmaakt. Ze maken vaak vergelijkingen tussen (multiplatform) games om te kijken welke game er het beste draait op welk systeem. En ze kunnen zelfs zien met hoeveel frames per seconde het beeld wordt opgebouwd. Dit hebben ze ook met de Rayman Legends (demo) voor de WiiU gedaan, jeweetwel de demo waar ik ook erg enthousiast over ben. (filmpje na de break)

(vergeet niet om youtube op full HD (1080p) te zetten mensen)

The Rayman Legends demo’s most impressive level features some fabulous 3D effects and GamePad integration. Be sure you check out this video in full HD – we captured this at native 1080p. To show how the tablet controls work, we’ve added in a picture-in-picture video feed at the appropriate times.

Wat ze zeggen is: “de demo’s meest indrukwekkende level bevat geweldige 3d effecten en gamepad intergratie. Bekijk bovenstaande video in Full HD – we hebben het in native 1080p opgenomen. Om te laten zien hoe de tablet werkt hebben we een picture in picture gemaakt op de momenten dat dit nodig was.

verder in het stuk vertellen ze nog over het spel

“This is shaping up to be a superb platform exclusive for the Wii U. GamePad integration isn’t an afterthought – it’s a core component of the game.”

In het Nederlands is dit “Dit lijkt een geweldige game te gaan worden die exclusief voor de WiiU uitkomt. De gamepad is helemaal in het spel geintergreerd en een belangrijk onderdeel van de game. Het is geen later toegevoegd onderdeel.”

Ze zijn ook erg enthousiast over het ren level van het spel, daar ben ik ook erg enthousiast over. En omdat het zo leuk is om een filmpje te plaatsen van een spel dat op een nintendo console met 60 Frames Per Seconde gaat nog een filmpje.

Vergeet ook hier niet om het youtube filmpje op HD 1080p te zetten.

Het spel is geweldig met zowel zijn stijl als met zijn mogelijkheden, ik denk dat ik in het voorjaar deze game maar eens ga aanschaffen.

voor het hele (engelstalige) artikel van Digital Foundry klik hier

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 15 december 2012, in Nintendo, WiiU en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Ik ga hem vanaaf ook eens proberen! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: