Lancering WiiU dichterbij

WiiU ControllerVrijdag is het zover, dan komt de nieuwe spelcomputer van Nintendo uit in Nederland.

 

Een korte rondgang langs de diverse verkooppunten leert mij dat de WiiU overal bijna is uitverkocht. Ik ga nog een paar tips geven hoe je wel een WiiU kunt bemachtigen.

  • * zoek een plek waar ze geen preorders nemen. Mijn lokale mediamarkt neemt geen preorders bijvoorbeeld. Daar kun je een WiiU proberen te scoren, maar dan moet je wel vroeg voor de deur staan.
  • * think outside the box, als je in een stad woont met veel gamers dan is de WiiU uitverkocht. Maar als je naar een andere plaats gaat zonder gamers dan heb je meer kans.
  • * bezoek een macro of andere plekken waar je geregistreerd moet zijn. Deze zijn veel minder toegankelijk dan een normale gameshop. Nadeel is wel dat je dus een lidmaatschaps pasje moet zien te bemachtigen.
  • * ebay of marktplaats, na de lancering komen er wel WiiU machines op marktplaats en ebay. Wees echter op je hoede voor oplichters en wees bereid er veel voor te betalen.
  • * kijk over de grens, als je in de buurt van de Duitse grens woont kun je proberen er een in Duitsland te scoren. Er zijn meer WiiU machines beschikbaar voor de Duitse markt omdat deze veel groter is. Er zijn ook heel veel Duitse gamers dus dat is dan wel weer een nadeel.
  • * wacht nog een paar weken, als dat allemaal niet lukt wacht dan gewoon nog een paar weken tot de WiiU goed verkrijgbaar is.

Ik haal mijn WiiU de 30ste op bij de intertoys in Dalfsen omdat ze in Zwolle op zijn. Even ter illustratie, ik stond bij de game mania op nummer 13 op de wachtlijst (verkoop WiiU waarschijnlijk 2013) en in Dalfsen op nummer 1 (verkoop WiiU 30 november).

Wil je een WiiU dan moet je bijna letterlijk de boer op.

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 26 november 2012, in Geen categorie en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: