Omlaag met die 3DS.


Omdat ze de 3DS aan de straatstenen niet kwijd raken hebben de pientere koppen bij Nintendo besloten om er 80 euro af te halen. En nu komt de 3DS te koop voor €170. Maar wat als je al een 3DS hebt gekocht zoals ik ?

Dan is er nog niets aan de hand als je al een 3DS hebt dan kan je 10 gratis downloadbare spellen uitkiezen uit een catalogus van 20. Het zijn klassiekers uit het verleden van Nintendo.  Onder andere Super Mario Bros.,Donkey Kong Jr., Balloon Fight, Ice Climber en The Legend of Zelda voor de NES en Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion,WarioWare, Inc.: Minigame Mania en Mario vs. Donkey Kong voor de Game Boy Advance.

Meer titels zullen nog bekend gemaakt worden.

Dat we GBA spellen kunnen downloaden is uniek voor mensen die al een 3DS hebben (tot nu toe, ik neem aan dat ze dit ook voor andere mensen in de shop gaan zetten)

 

 

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 28 juli 2011, in 3DS en getagd als , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: