Geen online voor Fifa 12

[opa_stand] Vroeger werden er vroeg in een console leven geen online spellen gemaakt. Enerzijds omdat de infrastructuur niet goed was. Anderzijds en omdat de mensen niet wisten hoe en wat ze dan zouden moeten gaan doen. [/opa_stand]

Tegenwoordig is het heel anders, iedereen weet hoe online werkt en hoe je het goed kan gebruiken. Één bedrijf echter blijft ontwikkelaars lastig vallen met slechte online infrastructuur en rare dingen zoals friencodes. Combineer dit met speluitgever EA die een jaarlijkse portie games wil uitpompen in de Fifa serie. En je krijgt een “iet wat” gehaaste versie van Fifa  waar dingen uitgesloopt worden waar de 3DS volgens Nintendo op moet gaan uitblinken.

“Currently, we only have local head-to-head play, but server-based online is certainly something we would be looking at in the future.” – Producer Matt Prior

Het zit er niet in maar ze kijken erna, voor in de toekomst. Of dit nog in Fifa 12 gezet gaat worden is niet bekend. Maar ik volg de industrie al lang genoeg om te weten dat het “Volgende keer beter mensen, koop Fifa 13 voor online op je 3DS” betekend maar dan mooi verpakt in PR taal.

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 17 mei 2011, in nintendo 3ds en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: