Ontwerpfout in de 3DS zorg voor krassen

De 3DS is een mooie machine maar er was mij al opgevallen dat er een aantal ontwerpfoutjes in zitten. Zo zijn de home, start en select knop niet verlicht waardoor ze niet te zien zijn als je 3DS in het (schemer) donker gebruikt. Maar er is een groter probleem met de 3DS…

Dat is dat het onderscherm smaller is als het bovenscherm. Dit geeft strepen op het bovenscherm als je de 3DS dichtklapt. Vooral als je een lichte druk op je 3DS zet dan krast dit behoorlijk snel in je scherm. Deze krassen verstoren het 3D niet totdat ze een ernstig diepe vorm aan aannemen, dan verstoren ze  het 3D effect behoorlijk.

Ik heb de lijntjes ook, maar ik kan ze gewoon met mijn duim wegvegen (tot nu toe). Maar mensen die hun 3DS wat ruwer (lees niet alleen in hun bedje 1/2 uur voor ’t slapen gaan) gebruiken hebben op Neogaf al een forumlijntje gestart. Dit alles om hun ongenoegen te uiten omwille dit slordigheidje.

Haal die hooivorken en fakkels nu maar serieus uit de kast, na het uitstellen van de store nu dit weer zeg ik op naar Nieuwegein om verhaal te halen. In de tussentijd zijn de makers van 3DS screen protectors de lachende derde.

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 15 mei 2011, in nintendo 3ds en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: