Er is geen eind mei update meer.

Zover wij Europeanen weten gaat de eind mei update op de 3DS gewoon door (update verderop in het bericht). Nu vindt ik verontrustende berichten op internet dat het in Japan en Amerika al is uitgesteld. Officieel weten we nog niets maar ik verwacht vandaag wel een berichtje van Nintendo’s perservice met een prachtig stukje tekst om het uit te leggen. 

De nieuwe lancering staat op 7 juni in Japan (zoals jullie op het plaatje kunnen lezen) en in Amerika in de avond op 6 juni Pacific time.

A new system update for the hand-held Nintendo 3DS system will be available in North America the evening of June 6 Pacific time.

De avond van 6 juni Pacific Time is bij ons 6 juni ergens tussen 13:00 en 17:00 uur. Als ze er voor kiezen om alle wereld delen tegelijk te updaten tenminste. En het is 1 dag voor de E3 persconferentie, gaan ze pochen met “we hebben jullie gisteren nog toffe dingen gegeven.” Of gaan ze een hopen dat de slechte start van de eStore verdoezeld gaat worden met de sloot nieuws dat uit de E3 komt.

Of gaan ze het standaard demo filmpje vervangen met een link naar de E3 perspresentatie in streaming 3D op je 3DS? Dat zou wel weer een geniale stunt zijn. Maar kan het erg traditioneel ingestelde Nintendo nog van die geniale stunts uithalen ?

[update] Ik heb aan Nintendo gevraagd of de 3DS update ook hier uitgesteld is en dit was hun antwoord:

Nintendo of Europe heeft aangekondigd dat de nieuwste systeemupdate voor Nintendo 3DS in Europa beschikbaar is vanaf 7 juni. Door de gratis update te downloaden middels een breedband internetverbinding, kunnen Nintendo 3DS gebruikers genieten van een aantal nieuwe features. Zoals een Internet browser en toegang tot de Nintendo eShop, waar gebruikers downloadbare content kunnen aanschaffen. Voor meer informatie over Nintendo 3DS, bezoek: www.nintendo3ds.nl.

Dit is PR taal voor “JA het is uitgesteld en nee het is pas op 7 Juni“, dank voor de update Nintendo. Opvallend is dat er geen tijd bijstaat, waar in Amerika wel een tijds frame wordt genoemd.

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 12 mei 2011, in 3DS, Nintendo en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: