Ja een budget lijn.

Er komt inderdaad een budget lijn voor Wii games. Blijkbaar is de Wii toe aan een lijn met goedkope toppers. Waar Nintendo eerder nog hun strategie zette op “onze games zijn hun volle prijs waard, het maakt niet uit hoe oud de games zijn.” gaan ze nu meer naar de “we brengen goedkope toppers zodat jij alles kan spelen voor een zaccht prijsje.” lijn toe.

Er worden  nog geen harde prijzen gegeven (dat zal wel een nieuwe tactiek worden om de retail te paaien, bij de 3DS riepen ze ook geen prijs) maar wel maakten ze bekend dat Wii sports inderdaad uit het pack gaat. En dat er dus echt Mario Kart ingezet gaat worden. Een sterke zet in mijn ogen, zo hoeven ze niet Mario Kart (één van de best verkopende titels op de Wii) af te prijzen. In europa krijgen we wel andere games in de rebound dan in Amerika aangezien Mario Sluggers hier helemaal nooit is uitgebracht.

De games die wij goedkoper kunnen oppikken zijn: Wii SportsWarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football en Animal Crossing: Let’s Go To The City. Deze in mijn ogen sub toppers kunnen we in onze kast zetten voor een euro of 25. Vanaf 20 mei 2011 kunnen we onze collecties aanvullen met deze heruitgaves.

Ook gaat de Wii nu naar een 150 euro prijspunt toe op 20 mei, wat het een lekker goedkope console maakt. Gaan ze nu weer op hun 3 pilaren strategie staan met de Wii, de (3)DS en de nieuwe console?

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 4 mei 2011, in Geen categorie, Wii en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Die 3 pilaren strategie die tot nu toe nog nooit gewerkt heeft? (toen de DS verscheen zou ook de GBA nog geruiimte tijd voldoende support van Nintendo krijgen)

    Zijn er trouwens mensen die geen Wii hebben?

    Wel inderdaad subtoppers die ze in de aanbieding gooien…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: