Komt er een Wii best of lijn?

Er zijn geruchten dat Nintendo op 15 mei de prijs van de Wii omlaag gaat gooien. En daar komt ook nog het gerucht bij dat er een “best of” gamelijn aankomt. Dit is in zoverre byzonder dat Nintendo dat bij de GameCube ook gedaan heeft aan het einde om de inzakkende verkoop wat te boosten.

Bij de Wii hebben ze tot nu toe alleen de heruitgaves van GameCube spellen voor een zacht prijsje in de winkel gelegd, maar daar zijn ze later weer snel vanaf gestapt.  De eerste serie best off spellen schijnen te zijn: The Legend of Zelda: Twilight Princess, Mario Super Sluggers, Animal Crossing: City Folk en Wii Sports. Deze zullen in mei voor $19,99 in de winkels komen te liggen.

Huh Wii Sports maar die heeft iedereen al, nee dus want de huidige Wii bundel met Wii Sports gaat verdwijnen en daar komt een bundel met Mario Kart Wii (en de nieuwe controller met ingebouwde Motion Plus) voor terug (voor $149,99).

Deze informatie slaat alleen op Nintendo of Amerika. Maar waarschijnlijk zullen wij ook wel van deze bundels gaan zien. Het lijkt erop dat de Wii nu snel aan het einde van zijn actieve leven aan het komen is. De laatste dollars worden nog uit de bijna leeggezogen consumenten gewrongen. Is dit genoeg om ons consumenten weer wat software te laten kopen voor de Wii.

Bron: n1ntendo.nl

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 3 mei 2011, in Nintendo, Wii en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: