3D versie Excitebike gratis ?

Er gaan geruchten op internet dat Nintendo een 3d uitgaven van hun klassieker Excitebike gratis willen weggeven bij de lancering van de Nintendo E-Store.

Volgens een bezoeker op Neogaf die een stukje vertaald heeft van een gesprek met Iwata vanuit het Japans.

次は3DS。パルテナは”夏以降”。VCについては、まずGB、GBCからだが、その後、他の配信可能性も追求したい。5月末の本体更新を皆さんに行ってもらう べく背中を押す為に、3Dクラシックスとして作ったエキサイトバイクを無料配信する。イコライザーのあれかい?

vertaald komt dat uit op:

Next is 3DS. Kid Icarus will be “after summer.” About the VC, it’ll have GB and GBC, but after that, Nintendo wants to add more. In order to push people to update their system firmware at the end of May, the 3D Classics version of Excitebike will be distributed for free. Is it that equalizer thing?

Het blijft een gerucht maar het zal wel een toffe actie zijn, vooral als ze Excitebike aanpassen met online mogelijkheden en het delen van banen via internet. Bovendien is voor Nintendo Excitebike de perfecte spel serie om deze actie te doen. Niet populair genoeg voor hoge verkopen maar wel genoeg naamsbekendheid om “buzz” mee te genereren. Het plaatje bovenaan deze post is een door fans gemaakte mockup hoor.

bron: nintendo3dsblog.com

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 26 april 2011, in 3DS, Retro en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: