Het is waar, schokkkend…

Het is waar, er komt een nieuwe Nintendo home console voor meer specificaties wachten. Zo heeft Nintendo dit vandaag bekend gemaakt op hun aandeelhoudes vergadering in Japan. Alleen is de winstverwachting voor aankomend jaar niet bijgesteld.

Dit zal dus beteken dat de “stream” na april op de markt komt in het fiscale jaar 20122013. Dat is grofweg één jaar voor Sony en Microsoft waarschijnlijk met een nieuwe machines op de proppen komen. Op de E3 (van 7 tot 9 juni) van dit jaar horen we meer over nieuwe console van Nintendo, dan gaan ze waarschijnlijk ook de naam bekend maken. Tot die tijd noem ik hem de stream.

Als de geruchten over de specificaties waar zijn lopen de Nintendofans straks weer één generatie achter op de concurrentie.

Bron: Bashers.nl

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 25 april 2011, in Nintendo, Stream en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: