Verlies deze niet uit het oog: Conduit 2

Met alle buzz om de nieuwe Nintendo die er heus wel gaat komen ergens volgend jaar, en een klein spelletje dat Portal 2 heet. Vergeten we bijna alle andere spellen die er tegenwoordig uitkomen. Op de Wii is de droogte voor het einde begonnen en er komt dus zo goed als niets interessants meer uit op die machine. Behalve Zelda wat de zwanenzang voor het einde van de Wii moet gaan zijn is het vooral op een houtje bijten. Wel kun je natuurlijk de oude spellen nogmaals spelen. Pro tip speel dan vooral Monster Hunter Tri nogeens daar ben je wel even een aantal weken zoet mee.

Maar wil je echt iets nieuws spelen dan kan je ook Conduit 2 spelen voor mijn favoriete witte wonderdoos. En het spel is ook nog eens heel goedkoop te koop op diverse plekken, ik heb van het eerste deel heel erg genoten hoewel het verhaal suf en saai was. Het was een leuk knallertje die ik voor weinig uit de budget bak heb weten te vissen. Ik ga in ieder geval deel 2 ook eens opzoeken, hij staat al voor 30 euro op het net. En het is heerlijk weer eens een spel te spelen op je Wii die alles uit de machine probeert te trekken en geen minigame collectie is.

Over Berend Jan

Een sociaal opgeleide gehandicapten begeleider die vanuit een andere kant naar games en gaming kijkt. Met een voorliefde voor Nintendo machines en een afkeer voor 13 in een dozijn spellen.

Geplaatst op 22 april 2011, in Nintendo, Wii en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: